Mistijden

Vakantierooster:

In verband met de vakanties van onze pastoor en de ​​priesters van het cluster in de binnenstad die ons helpen vieren we van maandag 9 juli ​t/m vrijdag 24 augustus door de week alleen op dinsdagavond en ​​donderdagavond om 18.30 uur de Avondmis. Op de andere dagen door ​de week zijn de mensen uitgenodigd om naar de Ochtendmis om 9.00 ​​uur in de Munsterkerk te gaan. Deze aanpassing van het gewone rooster ​is nodig opdat de priesters elkaar kunnen vervangen tijdens de vakantie.
​Pastoor Varela gaat 4 weken op vakantie naar zijn familie in Colombia ​​van woensdag 11 juli tot vrijdag 10 augustus, na 4 jaar niet meer naar ​​Colombia te zijn geweest. In die weken zullen deken Merkx en kapelaan ​Dölle de vieringen overnemen in onze parochies, en daar zijn we heel ​​dankbaar voor.

Kijk ook op Misintenties

H.Hartkerk (Mgr.Driessenstraat 2 Roermond naast het ziekenhuis)

• Zondag 11.30 uur
  • Maandag t/m vrijdag 18.30 uur

H. Tomaskerk (Donderbergweg 45 Roermond)

• Zondag 10.00 uur
    • Life Teen Mis 10:00 uur elke eerste zondag van de maand met aansluitende activiteit voor tieners en jongeren tot 12.30 uur

‘Roncalli’ (Oranjelaan 79 Roermond)

• woensdag 15.00 uur in de kapel (in de oneven weken)
  • zaterdag 15.30 uur in de grote zaal (in de even weken)

‘St. Laurentiuskerk’ (Pastoor Ramakersstraat 8, Maasniel)

•  Zaterdag 18.00 uur

Sint Jozef te Asenray (Ridder van Asenrodeweg 37, Asenray)

Voor de actuele Mistijden (rond bijv. Hoogfeesten) zie de Misintenties.

Aanbidding van het Allerheiligste:

H.Hartkerk (Mgr.Driessenstraat 2 Roermond naast het ziekenhuis)

• Maandag t/m vrijdag 17.30 tot 18.30 uur